Regatta organiseren met Racejachten of Lemster Aken

Voeg een wedstrijd element toe aan uw zeilavontuur en maak het allemaal nog spannender. Niet alleen de teams aan boord van elk schip moeten op elkaar ingespeeld raken. Er moet ook gelet worden op de tactiek van de andere schepen. Een teambuilding activiteit bij uitstek. En hoe spectaculair is het om middenin dit zeilgeweld te zitten?

Een zeilwedstrijd kan gevaren worden met racejachten en aken, maar ook met de traditionele schepen zoals de klippers en tjalken. Laat de afdelingen van uw bedrijf elkaar jaarlijks de loef afsteken, en Waterproof Events zorgt voor de wisselbeker voor het winnende team. Zeil een wedstrijd vanuit Muiden of Amsterdam (IJburg) rondom Pampus of stap in de haven van Volendam, Enkhuizen of Lelystad aan boord voor zo’n zeilevenement.

Voor een regatta maakt Waterproof Events altijd een programma op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om even contact op te nemen.

 

Racejachten

Bestaat uw gezelschap uit sportieve en minder sportieve mensen of kunt u simpelweg niet kiezen tussen traditioneel zeilen (rustig, met drankje en hapje) of spectaculair zeilen (aan boord van de racejachten) dan hebben wij voor u een programma dat van beide het beste biedt: ons wisselevenement. Dit programma is ook uitermate geschikt voor uw relatiedag.

Lemster Aken

Wanneer u een evenement wilt organiseren voor een grote groep, dan is een lemster akenrace een uitstekend programma. Zeilen op een traditioneel zeilschip is toegankelijk voor iedereen. Het is prachtig om een groot aantal lemster aken in een wedstrijdveld bezig te zien, maar het is absoluut spectaculair om middenin al dit zeilgeweld te zitten.

Zeilschepen

Wedstrijdzeilen

Wedstrijdjacht

Licht en Spartaans

Fanatiek zeilen

Zeilen op een wedstrijdjacht is eigenlijk een Spartaanse ervaring. Geen toeters en bellen. Immers, hoe minder gewicht, hoe sneller. En daar draait het uiteindelijk ook om!

Lees meer
Aken

Lemster Aken

Historisch en Luxe

Koninklijk Racen

Lemsteraken zijn prachtige klassieke schepen origineel gebouwd in Lemmer. Voor de wedstrijden maken wij gebruik van visserman aken, deze hebben een grote ruime kuip zodat alle deelnemers fanatiek kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Lees meer
0294 – 700 202

Ik wil graag een offerte voor een Regatta

 

Beleving

Competitie 80%
Fun 90%