Oceanrace Experience

Beleef een fantastische dag op voormalig Volvo ocean racer Bou Dragon. Een dag waarin team en individuele prestaties op zee samenkomen. Onder begeleiding van een ervaren wedstrijdschipper en enthousiaste crew.

Lees meer

Matchrace

Matchracen is een duel tussen 2 jachten. Een spannende wedstrijd, waarin de teams creatief en fanatiek moeten zeilen en snel op elkaar ingespeeld dienen te raken. Er wordt gevaren in een upwind- en een downwind koers.

Lees meer

Wisselevenement

Bestaat uw gezelschap uit sportieve en minder sportieve mensen of wilt u een mix van traditioneel zeilen en spectaculair zeilen? Dan hebben wij voor u een programma dat van beide het beste biedt: ons wisselevenement.

Lees meer
Regatta

Fleetrace

Een fleetrace is een evenement waarbij het wedstrijdveld bestaat uit maximaal 20 racejachten. Daag uw relaties eens uit om de krachten te meten in een zeilwedstrijd op het IJsselmeer, of laat de afdelingen van uw bedrijf de strijd tegen elkaar aan gaan.

Lees meer

Race Clinic

Onder begeleiding van een ervaren wedstrijdzeiler worden de geheimen van het wedstrijdzeilen prijsgegeven. Hoe kan je binnen enkele tellen overstag zonder vaart te verliezen of hoe snij je een boei aan zonder hem te overzeilen?

Lees meer

Regatta

Voeg een wedstrijd element toe aan uw zeilavontuur en maak het nog spannender. Niet alleen de teams aan boord van elk schip moeten op elkaar ingespeeld raken. Er moet ook gelet worden op de tactiek van de andere schepen.

Lees meer

Offerte aanvragen