Eerste maand

De eerste maand in 2014 bij Waterproof Events zit erop. Wij hebben in de laatste maanden van 2013 enorm veel tijd besteed in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De afgelopen maand zijn wij druk bezig geweest met het optimaliseren van de websites, berichten plaatsen op Facebook en op andere social media kanalen.

Inmiddels hebben wij de eerste offerte aanvragen ontvangen en verwerkt, waarvan er ook al een paar bevestigd zijn. Yes, dit gaat de goed kant op. Wij kijken uit naar een goed jaar vol met leuke en inspirerende evenementen op de schepen en natuurlijk de bijzondere locaties zoals Forteiland Pampus en Forteiland IJmuiden.

Opening nieuw kantoor

Op 23 januari vierde wij de opening van het nieuwe kantoor van Waterproof Events aan de Ossenmarkt in Muiden. Met een accordeonist de Spinkit DJ en een geweldige catering was de opening voor ons een groot succes, de opkomst was enorm! Wij zijn heel trots dat er zoveel relaties op de opening gekomen zijn en dat er veel interesse en vertrouwen is in Waterproof Events.

Ontwikkelingen

Natuurlijk zitten wij niet stil en zij wij bezig met het uitbreiden van ons productportfolio op het water en in de omgeving van Muiden. Nieuwe producten delen wij op onze Facebook pagina, dus houd deze ook goed in de gaten. Daarnaast zijn wij bezig met de ontwikkeling van twee leuke en informerende websites die in de loop van februari beide live moeten zijn. Als het zover is volgt er natuurlijk meer informatie over deze websites.

De plannen voor de winter worden ook gesmeed. In maart gaan wij van start met het bouwen van de website snowproof-events.nl. Op deze website gaan wij winterevenementen aanbieden, deze evenementen zullen niet het nautische karakter hebben maar richten zich op een winterthema.

Wij kijken uit naar een mooi evenementenseizoen met veel mooie evenementen op- en rondom het water. Kan jij ook niet wachten op de zomer, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij alvast een programma voorstellen voor een leuk evenement op en aan het water.