Wedstrijdjachten

Zeilen op wedstrijdachten is een spectaculaire belevenis. Verwacht geen overdreven luxe aan boord, maar een uitrusting die is afgestemd op veiligheid en snelheid. Fanatiek zeilen met voor idereen een taak aan boord.

Lees meer

Lemster Aken

Lemsteraken zijn van oorsprong traditionele, Friese zeilschepen. De Lemsteraak met de lay-out van de vissermansaak is in het klassieke segment momenteel het neusje van de zalm onder de traditionele zeilschepen.

Lees meer

RIB

Scheur met wel 80 km/h over het water in een RIB. Een spectucuaire ervaring om nooit te vergeten. Vaar bijvoorbeeld naar Volendam en ga daar op de foto of doe een RIB Challenge waarbij uw met een tablet opdrachten uitvoerd.

Lees meer

Sloepen

Een sloep leent zich bij uitstek voor een vaartocht over binnenwateren zoals de rivieren De Vecht en De Amstel, of natuurlijk de Loosdrechtse plassen. Door haar geringe hoogte en diepgang kan een sloep bijna overal komen.

Lees meer

Sleepboten

Stoere slepers voor een prachtige tocht over de Vecht. Geniet van het prachtige geluid van de langzaam lopende Industrie motor of een Werkspoor motor op een zeesleper. Prachtige schepen die u mee terugnemen in de tijd.

Lees meer

Watervliegtuig

Vlieg over het Water met dit klassieke Watervliegtuig. Maak een landing en stap over in een RIB om je reis voort te zetten. Of vlieg een rondje over de Stelling van Amsterdam met aansluitend een bezoek aan Forteiland Pampus.

Lees meer

Offerte aanvragen