Teambuilding voor bikkels

Stelt u eens voor … Survival at Sea… U wordt opgehaald met een RIB vanaf uw locatie, dat kan een schip zijn of een locatie aan het water. Vervolgens krijgt u van een instructeur een droogpak en een zwemvest aan. U gaat aan boord en de RIB vaart u het open water op.

Een “noodsituatie” breekt uit, u gaat allen tezamen over boord…

Onder begeleiding van een instructeur gaat u het ultieme teambuilding programma aan. Weer of geen weer, dit programma kan wat ons betreft altijd doorgaan! Hoe grauwer het weer zelfs, hoe meer dimensie het geeft.

Bij Survival at Sea doen de deelnemers maritieme oefeningen op open water uit de offshore om te kunnen overleven na een noodsituatie op zee. Hoe werkt u het beste samen? Wie neemt de leiding? Indien u wenst, kunnen we hier een trainer/coach bijhalen waarmee u de oefening achteraf zult evalueren.

U gaat bijvoorbeeld een vlot inklimmen en noodsignalen maken voor overvliegende helikopters.

Een ultiem teambuilding programma op open water, waarbij u geen speciale vaardigheden voor hoeft te kunnen (behalve misschien een beetje zwemmen).

Waar kunt u Survival at Sea doen?

Wij kunnen de Survival at Sea op onderstaande locaties/schepen voor u organiseren. Heeft u zelf een andere locatie op het oog neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beleving

Competitie 20%
Fun 80%
0294 – 700 202

Ik wil graag Survival at Sea doen